Polityka prywatności

Polityka prywatności dotyczy serwisu znajdującego się pod adresem https://omnibus-szczawno.pl oraz serwisów zależnych. Każdego klienta BIURA PODRÓŻY BOLAN TOUR, oraz marki OMNIBUS WYCIECZKI i użytkownika serwisów oraz czasopism należących do BIURA PODRÓŻY BOLAN TOUR i marki OMNIBUS WYCIECZKI obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie https://omnibus-szczawno.pl

Nigdy nie udostępniamy i nie sprzedajemy osobom trzecim danych personalnych i adresowych naszych klientów i użytkowników serwisów.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności BIURA PODRÓŻY BOLAN TOUR, oraz marki OMNIBUS WYCIECZKI proszę nie odwiedzać serwisów,  oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez BIURO PODRÓŻY BOLAN TOUR i marki OMNIBUS WYCIECZKI.

Jakie dane o Tobie zbieramy i jak je wykorzystujemy?

Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatności. Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji. W przypadku płatności za pomocą karty kredytowej lub systemów transakcyjnych obsługę klienta przejmuje centrum certyfikacji danego operatora. W tym przypadku tylko system certyfikacji zna i jest odpowiedzialny za dane podane w jego formularzach. Formularze znajdują się na jego serwerze i są szyfrowane odpowiednimi technologiami. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane uprawnionym organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas e-maile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową nasz propozycje.

Wykorzystanie ciasteczek (“cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane:

BIURO PODRÓŻY BOLAN TOUR/ OMNIBUS WYCIECZKI Maja Sobolewska

ul. Główna 21
58-312 Stare Bogaczowice

tel. 693 333 563

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej (tutaj)